Antony krijgt na bakken kritiek steun van Neymar

29 oktober 2022, 16:28

Neymar heeft zijn steun uitgesproken aan Antony. De aanvaller van Manchester United heeft bakken kritiek over zich heen gekregen na zijn dubbele pirouette tegen FC Sheriff.

Antony is niet van plan om zijn trucs voortaan achterwege te laten en wordt gesteund door Neymar. 'Ga zo door, verander niet! Ga ervoor, durf en geniet', plaatst hij in zijn Instagram Stories bij een screenshot waarop te zien is dat Antony met de bal aan zijn voet om zijn as draait.

Niet iedereen vindt dat de actie van Antony door de beugel kan. Op het moment dat de voormalig Ajax zijn truc uitvoerde, werd hij immers niet aangevallen en stond het nog 0-0. Bovendien was het vervolg (een mislukte pass richting Alejandro Garnacho) niet goed.

Erik ten Hag liet na afloop van het duel met Sheriff dat hij Antony zal aanspreken. De Nederlandse trainer van Manchester United heeft geen problemen met trucs, zolang ze functioneel zijn. Dat was bij Antony niet het geval.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doorgaan Antony

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik had niet anders verwacht . Gaan samen voor een oscar op het wk straks . De 1e duo swalbe zit al in de planning

Gerwin
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Juist, gewoon doorgaan daarmee. Het enige jammerlijke aan die dubbele pirouette was z'n pass daarna. Die was ietsje te scherp en had net wat teveel snelheid.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen