Pasveer hoorde niets van Schreuder over gevolgen komst Rulli

8 januari 2023, 18:07

Remko Pasveer heeft nog niet met trainer Alfred Schreuder gesproken over wat zijn rol wordt nu Ajax met Gerónimo Rulli een nieuwe doelman heeft binnengehaald. De Argentijnse doelman is door de Amsterdamse club gehaald als nieuwe eerste doelman, maar voor Pasveer is het nog niet duidelijk op welke wijze Ajax na deze week te werk wilt gaan.

"Ik heb niks gehoord van de trainer dus we gaan het zien. Ik doe altijd mijn uiterste best en ben een jongen die nooit opgeeft, dus we gaan gewoon vol door", zegt Pasveer in gesprek met EPSN. "Het is aan de trainer die daarin duidelijkheid moet verschaffen. Vooralsnog heb ik nog niks gehoord en ga ik gewoon door met hetgeen waar we het hele seizoen mee bezig zijn en dat is het kampioenschap halen", aldus Pasveer, die zijn voorlopig zijn laatste duel in het shirt van Ajax gespeeld lijkt te hebben.

Pasveer geeft zelf aan geen idee te hebben of hij zondagmiddag in Nijmegen voorlopig voor het laatst op doel stond bij de Amsterdammers: "Rulli is natuurlijk nog niet speelgerechtigd, dus het zal moeten blijken. Dat de club naar de toekomst kijkt is denk ik goed en dat moeten ze ook doen. We moeten hetgeen doen wat het beste is voor Ajax."

De doelman maakt sowieso een bijzonder jaar mee op 39-jarige leeftijd. Pasveer keepte uitstekend in het shirt van Ajax, werd geselecteerd voor Oranje en ging mee naar het WK, maar dreigt nu wel zijn basisplaats te verliezen bij de Amsterdammers: "Uiteindelijk is het aan de trainer wat hij nu gaat doen en dat is afwachten", besluit de doelman.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pasveer is niet de terechte nr. 2. Tegen Nec stond hij niet goed gepositioneerd. Dat het doelpunt kwam oke, maar graag wat beweging in de richting va de bal graag. Pasveer is/was medeverantwoordelijk voor de slechte resultaten. Rulli, Gorter, De Graaf of Setford, in deze volgorde.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pasveer zal gewoon de 2e keeper zijn. Dat weet hij zelf ook wel. Gorter had al verhuurd moeten zijn.

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook geen Pasveer tijdens de bekerwedstrijden. Ajax heeft momenteel heel veel goed te maken vanwege de onnodige opgelopen schade van de laatste wedstrijden. Dus Rulli te allen tijde in het doel. Voor Pasveer moet Ajax nu al een vervanger vinden, Rullie kan geblesseerd raken. Het vertrouwen in Pasveer is gedaald, flink ook.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen