'Bayern München hakt knoop door over huuroptie Gravenberch'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 januari 2023 – Ryan Gravenberch vertrekt deze maand niet bij zijn club Bayern München. De Nederlandse middenvelder komt in Duitsland niet veel aan spelen toe en stond bij verschillende clubs op het verlanglijstje. Maar de Duitsers willen hem niet laten gaan, ook niet op huurbasis.

'Bayern München hakt knoop door over huuroptie Gravenberch'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dit meldt de Duitse tak van Sky Sports. Recent werd Gravenberch zelfs in verband gebracht met een overstap naar Liverpool, maar daar ziet Bayern niks in. Het medium meldt dat de club geloof heeft in Gravenberch en zijn kwaliteiten. Het is echter nog niet terug te zien in zijn speelminuten. Hij stond één keer in de basis, dat was in het Duitse bekertoernooi. In de competitie mocht hij tien keer invallen, maar een basisplaats in de competitie bleef uit.

Misgelopen WK
Afgelopen zomer ging Gravenberch - volgens de nodige critici te vroeg - naar Bayern. De Duitse Rekordmeister betaalde een kleine twintig miljoen euro voor de sterke middenvelder, maar dat bedrag heeft hij tot nu toe nog niet terugbetaald op het veld. Mede door het gebrek aan speeltijd werd Gravenberch door (inmiddels ex-)bondscoach Louis van Gaal niet meegenomen naar het WK in Qatar. 

In 2010 betrad Gravenberch de jeugdopleiding van Ajax, die hij helemaal doorliep. Hij maakte op zijn zestiende zijn debuut in de grootmacht van de Amsterdammers onder trainer Erik ten Hag. Na ruim honderd wedstrijden waarin hij twaalf keer scoorde en dertien assists gaf sloot hij het Ajax-hoofdstuk af. Bayern München staat fier aan kop in de Bundesliga met een voorsprong van vijf punten op achtervolger Eintracht Frankfurt. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd