'Drie gouden regels' verklapt van Ten Hag bij Manchester United

3 februari 2023, 20:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag is uitstekend bezig bij Manchester United en krijgt ook in Engeland steeds meer complimenten. De spelers van de Engelse grootmacht zijn zeer te spreken over de werkwijze van de Nederlander. De 29-jarige middenvelder Fred vertelt dat er meer structuur is door Ten Hag.

Fred is bezig aan zijn vijfde seizoen bij United en werkte dus al met verschillende trainers op Old Trafford. De Braziliaan looft de duidelijke manier van werken van Ten Hag, die bezig is aan zijn eerste jaar bij The Red Devils. "Hij heeft zij belangrijkste regels opgehanden in de kleedkamer", vertelt Fred in gesprek met het Engelse medium The Mirror. "Dat zijn: niet te laat komen, geen dingen doen die verkeerd zijn en altijd je ploeggenoten helpen. Dat is belangrijke voor ons."

Lees ook: 'Topspits van 100 miljoen op imposant verlanglijstje Ten Hag'

Ten Hag kende een valse start bij United en kreeg onder meer de nodige kritiek rond het vertrek van Cristiano Ronaldo. Inmiddels heeft hij het behoorlijk op de rit, ziet ook aanvoerder Bruno Fernandes. De Portugees was ook lovend over zijn manager, die ook duidelijke regels heeft opgesteld. Zo zijn er afspraken over kleding, wordt er op afgesproken tijdstippen gegeten en zijn mobiele telefoons verboden. Degenen die zich daar niet aan houden, kunnen een passende straf verwachten.

Premier League

Ook op het veld zijn de resultaten van Ten Hag uitstekend, al lijkt de landstitel ver weg vanwege de knappe prestatie van Arsenal. Het verschillen tussen United, de nummer vier, en The Gunners is al elf punten en Arsenal heeft ook nog een duel tegoed. Ten Hag zal zich richten op een ticket voor de Champions League. Zaterdagmiddag staat de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace op het programma. Eerder deze week bereikte United al de finale van de Carabao Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen