Schoon verklaarde Seuntjens: "Had die kleine beloofd beter te worden"

11 februari 2023, 09:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ralf Seuntjens kreeg vrijdagavond een prachtig onthaal in het Rat Verlegh Stadion van zijn oude club NAC Breda. Een aantal weken geleden werd duidelijk dat Seuntjens vrij is van lymfeklierkanker. "Ik had die kleine beloofd beter te worden en dat is gelukkig uitgekomen", vertelde Seuntjens trots aan ESPN.

Hij is schoon verklaard en zijn kleine man heeft nog maar één grote wens. De vierjarige Nolan wil maar al te graag zijn vader nog eens in actie zien op het voetbalveld, maar die belofte wil Seuntjens nog niet doen. "Ik ga geen belofte doen als ik er niet zeker van ben dat ik het ga redden. Ik kan weer naar de toekomst kijken en ik ben er nog voor hem, dat is het belangrijkste", aldus de aanvaller fier.

Op bezoek bij de wedstrijd NAC Breda - De Graafschap zag Seuntjens twee van zijn oude clubs in actie. Hij kreeg een staande ovatie van beide supportersgroepen, dat liet hem niet onbewogen. "Het eerbetoon was echt schitterend. Daar kreeg ik wel een brok van in m'n keel. Dat die clubs en supporters dat samen doen, dat is top. Voor mij was het enorm eervol. Een schitterende avond, waar ik heel veel mooie herinneringen aan heb", concludeerde hij na afloop. 

 

In mei van vorig jaar stapte Seuntjens over van NAC naar FC Imabari in Japan, maar slechts anderhalve maand na zijn overstap kreeg hij te horen dat hij een tumor had. Er volgde acht bewogen maanden, die nu - naar omstandigheden - succesvol zijn afgesloten. "Ik heb ook twee kinderen mogen krijgen, maar ik moet zeggen dat ik nog wel iets euforischer was toen ik onlangs het goede nieuws kreeg dat ik schoon was. Het was zo'n enorme opluchting, bijzonder mooi."

 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fijn voor je Ralf 👍👍💪💪en voor je familie . Misschien kan je weer wat voor NAC gaan doen in wat voor vorm dan ook .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen