Tadic houdt vol: "Wij waren beter en verdienden door te gaan"

24 februari 2023, 07:43

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic vindt dat de Amsterdammers op basis van de uitwedstrijd bij Union Berlin verdienden om door te gaan in de Europa League. Dat zei de Serviër kort na de wedstrijd. Hij was het dan ook absoluut niet eens met de stelling dat dit Ajax niet in Europa thuis zou horen. 

Tegenover de camera's van Veronica vond de aanvaller dat zijn ploeg een prima wedstrijd op de mat legde. "Ik denk dat we veel beter waren. We spelden goed voetbal, creëerden kansen en hebben ze veel problemen bezorgd, maar het was een gekke wedstrijd." Twee momenten in de eerste helft deden de Amsterdammers uiteindelijk de das om, vond Tadic. "Eerst die penalty, daarna die fout", doelde hij op de 2-0 waarbij doelman Gerónimo Rulli niet bepaald vrijuit ging. 

Lees ook: Ajax uitgespeeld in Europa: slechts twee voldoendes in Berlijn

"Ik denk dat wij beter waren en het verdienden om door te gaan", luidde dan ook de conclusie van Tadic. "Ik ben trots op hoe we gespeeld hebben en voor elkaar hebben gevochten. Dit is waar we naar toe willen, maar we mogen niet tevreden zijn met dit resultaat." Na het laatste fluitsignaal liepen de gemoederen op het veld hoog op tussen beide elftallen. "Dat is normaal", vindt Tadic. "We waren gefrustreerd, zij provoceerden ons een beetje." 

Heitinga zag Ajax bij vlagen domineren

Trainer John Heitinga kan zich vinden in de woorden van zijn aanvoerder. "We hebben bij vlagen gedomineerd, ze hadden moeite met onze veldbezetting", merkte hij op. "Maar je krijgt twee hele slechte goals tegen", vond ook hij. Daarbij wilde Heitinga niet wijzen naar de arbitrage, die na lang bestuderen van de videobeelden de bal toch op de stip legde na hands van Calvin Bassey. "Er zijn zaken die je niet in de hand hebt en dat zijn ook de beslissingen van de scheidsrechter." Het spel van zijn elftal beoordeelt Heitinga over het geheel als 'best aardig', maar het resultaat stelt ook hem teleur: "Daar heb je geen reet aan." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan spoort die tadic niet, maar das geen nieuws van die clown.

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De beste linksbuiten van Nederland die Tadic met onnavolgbare kappen en goed voorzet en bereidt een aanval goed voor. Geen één in de Eredivisie die hem kan overtreffen. Helaas.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Linksbuiten kan die toneelspeler al niet meer belopen.

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoeft niet, aanval voorbereiden, voor zetten zijn genoeg. Trouwens statistieken bewezen dat, meegekregen ?

Jacob
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En met beter en verdienen door te gaan, bedoelt hij op basis van twee wedstrijden.

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lolbroek eerste klas ben je Tadic stop lekker bij ajax, daar knapt de ploeg enorm van op

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen