Hiddink doet beroep op debutanten

Ger
9 september 2005, 18:20

Arouna Koné, Michael Reiziger en Michael Ball maken vermoedelijk dit weekend hun debuut voor PSV. Zaterdagavond speelt de Eindhovense club in het Philips Stadion tegen FC Utrecht. Trainer Guus Hiddink moet echter ook een aantal spelers missen.

Naast de drie nieuwelingen is er ook een plek ingeruimd voor de jonge Ismail Aissati (17) bij de achttien man tellende selectie. De Argentijnse jeugdinternational Juan Carlos Carrizo moet verstek laten gaan; hij verbleef deze week in zijn vaderland om enkele formaliteiten te regelen.

Hiddink tobt over de inzetbaarheid van Jefferson Farfán, die niet geheel ongeschonden is teruggekomen van zijn interlands met Peru. "Farfán heeft een behoorlijk schop gehad, we moeten dat even aanzien", liet Hiddink vrijdag weten. Wellicht dat PSV de aanvaller rust gunt met het oog op de Champions League-wedstrijd van dinsdag tegen Schalke 04.

Ook John de Jong en Mika Väyrynen zijn er tegen FC Utrecht vanwege blessures niet bij. "Met hen beiden kan het nog wel even duren", vreest Hiddink. "Ze zijn herstellende, maar het is een beetje slepend. Als ze er begin oktober weer bij zijn, ben ik blij." Hiddink mist zaterdagavond Ibrahim Afellay vanwege een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen